mgr biologii Justyna Piekara
Absolwentka Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. Specjalizuje się w biologii człowieka. Dodatkowo ukończyła kurs instruktorski w zakresie odnowy biologicznej oraz szkolenia z doradztwa żywieniowego i promocji zdrowia. Bacznie śledzi nowinki ze świata nauki, w szczególności te, które dotyczą branży life science.
Wszystkie publikacje autora
-
Dlaczego chorzy na łuszczycę są wyjątkowo narażeni na zakażenie koronawirusem?
Przeczytane 27407 razy
2 min
-
PIMS-TS – groźny dziecięcy zespół "pocovidowy". Jakie daje objawy?
Przeczytane 43144 razy
2 min
-
Ciężka fizyczna praca wpływa na rozwój demencji, twierdzą naukowcy. Dlaczego tak się dzieje?
Przeczytane 7239 razy
3 min
-
Jak czerwone mięso przyczynia się do rozwoju raka? Najnowsze badania
Przeczytane 5287 razy
2 min
-
Powikłania COVID-19. Jak koronawirus niszczy nasz mózg?
Przeczytane 16499 razy
3 min
-
Powikłania COVID-19. Jak koronawirus niszczy nasze płuca?
Przeczytane 121041 razy
4 min
-
Jakie właściwości ma korzeń lukrecji? Czy spożywanie czarnej lukrecji może być groźne dla zdrowia?
Przeczytane 15885 razy
3 min